Klasična notranja vrata

Notranja vrata PARMA

Vrata, ki so nesporen dekorativni element za vsak prostor. Dokaz za to je elegantna kolekcija modnih Parma vrat, s trendovsko, pravokotno zasteklitvijo, ki prostorom zagotavljajo edinstveno vzdušje.

Preberi več…

Notranja vrata SALERNO

Salerno so idealna vrata za sodobno ureditev. Poudarila bodo močan karakter notranjega prostora, zagotovila visoko stopnjo intimnosti, kvadratna zasteklitev pa bo prostoru zagotovila edinstven značaj.

Preberi več…

Notranja vrata ORSO

Veliki geometrični vzorci poudarjajo sodoben značaj notranjih vrat iz kolekcije Orso. Tovrsten dizajn je znamenje našega časa in nikoli ne bo prišel iz mode. Vrata poudarjajo enostaven in izrazit slog.

Preberi več…

Notranja vrata VIRGO

Vrata iz kolekcije Virgo so harmonična kombinacija intimnosti in svetlobe, zato jih odlikuje nekoliko tradicionalen sramežljiv in hkrati nagajiv stil.

Preberi več…

Notranja vrata GEMINI

Notranja vrata iz kolekcije Gemino so zasnovana za ljudi, ki imajo radi skladnost. Različne razporeditve stekel v tem modelu notranjih vrat ustvarijo skladno vzdušje vašega doma.

Preberi več…

Notranja vrata NORMA DECOR

Vrata iz kolekcije Norma Decor so lahko idealna rešitev za opremljanje prvega stanovanja. Notranja vrata Norma Decor so namreč rešitev za tiste, ki želijo na enostaven in cenovno ugoden način opremiti svoj dom z lepimi in kvalitetnimi vrati.

Preberi več…

Notranja vrata MERANO

Notranja vrata iz kolekcije Merano so za tiste ki cenijo kakovost bivanja. Z vrati Merano lahko jasno začrtate posamezne segmente doma in ustvarite skladnost prostorov.

Preberi več…

Notranja vrata AVERNO

Ponudba za tiste, ki cenijo dober slog, skrit v minimalizmu. Subtilen videz vrat iz zbirke Averno omogoča, da vsak prostor postane prijeten kraj, kjer bomo z veseljem preživljali prosti čas.

Preberi več…

Notranja vrata STRADA

Vrata iz kolekcije Strada so popolni kompromis med minimalizmom in dekorativnostjo. Notranja vrata ne morajo biti popolnoma gladka, da bi se lahko ujemala z moderno notranjostjo in obratno morajo imeti nekaj dekorativnega za sodoben dom.

Preberi več…

Notranja vrata LIDO

Notranja vrata iz kolekcije Lido so moderno zasnovana vrata in so preprosto lepa vrata, ki bodo krasila notranjost metropolitanskega stanovanja ali hiše.

Preberi več…

Notranja vrata SAGITTARIUS

Edinstvena razporeditev stekel v notranjih vratih iz kolekcije Sagittarius, daje tem vratom edinstven značaj in vas ne bo pustila ravnodušne. Preprosto jih boste hoteli imeti.

Preberi več…

Notranja vrata TORINO

Klasična vrata, ki navdihujejo pri iskanju popolne ureditve doma. Notranja vrata iz kolekcije Torino so elegantna in nevtralna vrata, ki se odlično ujamejo z vsakim stilom.

Preberi več…

Notranja vrata DOLCE

Kolekcija notranjih vrat Dolce je bila ustvarjena za tiste, ki iščejo za svoj dom nekaj enostavnega. Enostavne in univerzalne linije vrat Dolce pa lahko kombinirate tudi z modernim stilom in naredite notranjost svojega doma povsem edinstveno.

Preberi več…