Masivna modularna notranja vrata

Notranja vrata IMPERIA

Geometrijska lahkotnost Imperia notranjih vrat po meri. Na voljo v več različicah, z enojno, dvojno ali trojno zasteklitvijo. Ta raznovrstnost idealno ustreza kabinetom, spalnicam, dnevnim sobam in kuhinjam

Preberi več…

Notranja vrata FOSSANO

Kolekcija Fossano je preprost način za povečavo in boljšo osvetlitev vaših prostorov.  Zaradi velikih zasteklitev, ki so odvisne od modela in različne postavitve, predstavljajo izviren dekorativni element

Preberi več…

Notranja vrata NOGARO

Za tiste, ki cenijo harmonijo in red, obenem pa jim je potrebna tudi zelo poudarjena notranjost. Ekspresivne linije kril, eleganca in učinkovitost glede na klasično ureditev.

Preberi več…

Notranja vrata TAMPARO

Subtilnost projekta in pozornost na detajle so ustvarili zbirko, ki odgovarja svetli, lahkotni notranjosti. Diskretne, aluminijske plošče, lepo razpršene po površini vrat, ki so v interakciji s svetlobo.

Preberi več…

Notranja vrata CAPENA INSERTO

Notranja vrata iz kolekcije Capena Inserto so kombinacija lahkotnosti in estetike. Ta kombinacija vaš dom prijeten.

Preberi več…

Notranja vrata LARINA

Če so vam všeč ravne močne linije, potem so notranja vrata Larina prava izbira za vas. Notranja vrata Larina prestavljajo tudi kontrastni odgovor na model Bianco.

Preberi več…

Notranja vrata BIANCO

Kolekcija Bianco vam predstavlja brezčasna moderna vrata. Vrata so zasnovana v Skandinavskem stilu v samo beli barvi in so idealna za vse stile in okuse od modernega do klasičnega.

Preberi več…

Notranja vrata LAGO

Geometrijska lahkost je idealna za moderno, minimalistično notranjost. Lago so vrata, ki bodo odlično poudarjala slog notranjih prostorov.

Preberi več…

Notranja vrata ARTANO

Zaradi vertikalne zasteklitve v osrednjem delu vrat je notranjost bolj prostorna. Mat steklo v vratih omogoča veliko svetlobe in hkrati omogoča ohranjanje ustrezne diskretnosti

Preberi več…

Notranja vrata VINADIO

Možna je kombinacija klasičnega in modernega. Samo poglejte stilsko in elegantno kolekcijo Vinadio vrat. Poleg tega velike zasteklitve vrat linije Vinadio poskrbijo, da je notranji prostor videti večji, v njega pa prodre tudi več svetlobe

Preberi več…

Notranja vrata VERSANO

Oblikovalska lahkotnost in izjemna skrb o estetiki – to so posebne razpoznavne značilnosti kolekcije Versano. Vrata s subtilno zasteklitvijo, ki nežno kršijo konvencionalnost notranje opreme in zagotovijo novo, urejeno razsežnost.

Preberi več…

Notranja vrata LIVATA

Modernost in univerzalizem v enem. To so vrata, ki pristajajo kateri koli notranjosti, so odlična kulisa za dovršeno pohištvo in dodatke, obenem pa ne zasenčijo prostor.

Preberi več…

Notranja vrata DESTINO UNICO

Značilnost kolekcije notranjih vrat Destino Unico je sodobna eleganca. Za ta model je značilna drzna kombinacija barv, ki naredijo notranjost vašega doma zanimivo privlačno in hkrati drzno.

Preberi več…

Notranja vrata LINEA FORTE

Kolekcija notranjih vrat Linea Forte vas bo navdušila s toplino, taka vrata v prostoru naredijo toplo družinsko vzdušje.

Preberi več…

Notranja vrata DOMINO

Kolekcija vrat Domino se ponaša z univerzalnim dizajnom, kateri vam omogoča, da naredite notranjost svojega doma s pridihom brezčasnosti. Ne glede na spremembe trendov, bodo vaša vrata Domino zmeraj stilska.

Preberi več…

Notranja vrata D'ARTAGNAN

Vrata iz kolekcije DˇArtagnan so narejena za ljudi z okusom. Odlikuje jih prefinjena oblika in eleganca, to so vrata, ki bodo naredila vaš dom in ne bodo nikogar pustila ravnodušnega.

Preberi več…

Notranja vrata PASARO

Notranja vrata Pasaro so vrata, ki bodo ostala z vami dolgo časa. Vse zahvaljujoč brezčasni zasnovi in ​​masivni izdelavi vrat.

Preberi več…