Sklopna vrata

SKLOPNA vrata so dobavljiva v naslednjih barvah:

Sklopna (zložljiva) vrata Invado so zanimiva alternativa tradicionalnih modelov. Vratno krilo je razdeljeno na dva simetrična dela, ki sta povezana z vzmetnimi tečaji. V zaprtem položaju tvorita enakomerno vodoravno površino, v odprtem pa sta sestavljeni iz dveh delov. Takšna rešitev prihrani prostor, ki je običajno potreben, da odprete vrata. Zložljiva vrata so idealna za tiste, za katere je pomemben vsak centimeter prostora.

Zložljiva vrata Invado so inovativna rešitev, ki prihrani prostor in ohrani visoko estetiko. Ker se prepolovijo, ne potrebujete toliko prostora, kot jih potrebujejo tradicionalna vrtna krila. Zato so idealna rešitev za majhne in prostore, ki jih je težko urediti.

Zložljiva vrata so sestavljena iz dveh simetričnih kril, ki se pritrdita na okvir, ki je pritrjen na zid. Polovici krila sta izdelani iz MDF-a ali laminatnega, lepljenega, lesa iglavcev.  Njihova podloga je HDF plošča. Okvir je napolnjen s tipskimi lepenka celicami v obliki »satovja«. Vsaka polovica vrat ima eno površin, ki poteka vzdolž vertikalnega roba.  Krili sta medsebojno povezani s pomočjo vzmetnih tečajev, ki omogočajo, da sta krili v zaprtem položaju vzporedno. Vrata so na voljo s fiksnima okvirjema „60” in „90”.