Storitve

Svetovanje pri izbiri vrat

Na podlagi dolgoletnih izkušenj v prodaji in montaži notranjih in pa vhodnih vrat nudimo našim strankam kvalitetno in izčrpno svetovanje pri njihovi izbiri stavbnega pohištva. Naši svetovalci vam bodo z veseljem svetovali pri veliki izbiri modelov, barv, velikosti ter tehničnih značilnosti notranjih vrat. Zavedamo se namreč, da moramo strankam ponuditi najboljše, saj se vrata ne kupuje vsak dan, temveč za mnoga leta in zato je pravilno, da se pred izbiro in nakupom posvetujete s strokovnjakom.

Izmera in svetovanje na vašem domu

Po potrditvi ponudbe, ki vam jo pripravimo, na podlagi vaših posredovanih podatkov in želja, bo naš strokovnjak na vašem domu opravil strokovno izmero pa tudi svetovanje glede različnih tehničnih rešitev v zvezi z montažo vrat. V kolikor se nato odločite za nakup vrat sta izmera in svetovanje brezplačna.

Dobava in montaža vrat

Naša izkušena ekipa vam z veseljem uredi dostavo in kvalitetno montažo pri nas kupljenih notranjih in vhodnih vrat. Delamo z lastno montažno ekipi ter preverjenimi podizvajalci, zato vam lahko zagotovimo 100% garancijo na kakovost naših storitev.

V kolikor pa bi opravili storitev sami pa prosimo, da upoštevate sledeča navodila:

Navodila za montažo notranjih vrat

Navodila za montažo podbojev

Navodila za uporabo in vzdrževanje vrat